Sales-Big-Ideas

ΙΔΕΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.... ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Blog, ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ***kitsellis@ath.forthnet.gr*** . ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ, ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΟ "comments" ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΡΘΡΟ...

Τρίτη, Ιανουαρίου 16, 2007

48. ΠΕΡΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ #4...


  • Το Χειρότερο δεν είναι να ξοδέψει κάποιος επιχειρηματίας χρήματα για την εκπαίδευση των υπαλλήλων του και μετά εκείνοι να παραιτηθούν από την εταιρεία.
  • Το Χειρότερο είναι να μην ξοδέψει χρήματα για την εκπαίδευση τους και αυτοί να ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ στην εταιρεία !!!

4 Comments:

  • At 9:41 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said…

    Το χειρότερο είναι να πιστεύεις στην ασφαλιστική ιδέα και ο manager σου να σε βλέπει μόνο για να του αφήσεις 2-3 οικογενειακά συμβόλαια

    k@lxas

     
  • At 10:32 μ.μ., Blogger ManosK. said…

    Που θα πάνε αυτοί οι managers? Θα καθαρίσει ο τόπος ...και άμα περιμένουν πότε θα έρθουν και αυτά τα συμβόλαια...πολλά τα χρόνια...!

     
  • At 5:13 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said…

    βλέπετε το εμπόδιο και όχι το στόχο.
    ο ασφαλιστής είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ οχι ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. η διαφορά είναι ότι ο πρώτος είναι MANAGER ΤΟΥ εαυτού του ενώ ο άλλος έχει MANAGER. Αν λοιπόν ο κάθε υπάλληλος με ταβάνι μισθού όσο σκληρά και αν δουλέψουν δεν μπορούν να μιλήσουν στην δουλίτσα τουςμε πάντα τα ίδια φράγκα φοβούνται αντί να αναπτύξουν την δυναμική τους στον ασφαλιστικό χώρο τελικά βγάζουν τα αποθυμένα τους της υπαλληλικής δουλειάς (μένουν στα εμπόδια ) και στο τέρμα.

     
  • At 11:53 μ.μ., Blogger ManosK. said…

    Η αλήθεια από έναν έμπειρο του χώρου...
    FRREEE WILLLYYYYYY...

     

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Free Hit Counter
Lemon Law
Free Hit Counter

Μοιράστε τις ιδέες σας για να γεννήσουν κι άλλες !!!